ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ από την Κάρμεν Ρουγγέρη και την ομάδα της

Για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Σε συνέχεια της επιτυχημένης σεζόν 2015 - 2016, το θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη, θα λειτουργήσει και φέτος για την περίοδο 2016 - 2017.
 
Το θεατρικό εργαστήρι περιλαμβάνει: μουσική, χορό, διασκέδαση, προετοιμασία μίας μεγάλης παράστασης, εύκολες κατασκευές και δημιουργίες.
 
Σκοπός του είναι να βοηθήσει τα παιδιά μέσα από το θέατρο να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να δραστηριοποιηθούν και να κοινωνικοποιηθούν, ενώ ταυτόχρονα να αποκτήσουν γνώσεις και να μάθουν να πειθαρχούν και να εργάζονται συλλογικά, έχοντας ως στόχο την δημιουργία μίας παράστασης.
 
Ειδικότερα το εργαστήρι συμβάλλει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε παιδιού, ώστε να γίνει ένας καλύτερος μαθητήςσυγκεντρωμένος και κατ’ επέκταση, με τις αρχές και τις αξίες της οικογένειάς του, ένας καλύτερος άνθρωπος.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών.
 
Τι θα κάνουν τα παιδιά μέσα στους πέντε μήνες που διαρκεί το εργαστήρι μας ;
Κάθε εβδομάδα θα κάνουν μια δίωρη πρόβα ,κατά τη διάρκεια της οποίας,παίζοντας, θα χτίζουν -λίγο λίγο- με τους εκπαιδευτές μας μια παράσταση.Την παράσταση αυτή θα χαρούν συγγενείς και φίλοι στο τέλος της χρονιάς μας ,δηλαδή στις αρχές Μαίου 2017.