ΑΡΧΙΚΗ > ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ATHENSHEART

Δωρεάν ή προνομιακής χρέωσης στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευ. έως Σάβ. τις ώρες 08:00 – 22:00. Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5 € και 1 € για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01.
 
Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10.00 έως 01.00. Από τις 01.01πμ θα επιβαρύνονται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.


Από την 1η Φεβρουαρίου 2011 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με το εμπορικό κέντρο athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας) βάσει της οποίας οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν ή προνομιακής χρέωσης στάθμευση οχημάτων εκτός δικύκλων στο parking του εμπορικού κέντρου, εφ΄όσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων, την ημέρα της παράστασης με την επίδειξη του εισιτηρίου της παράστασης.

Η διαδικασία είναι απλή. Οι θεατές, μετά την παράσταση και πριν παραλάβουν το όχημά τους, θα πρέπει να ανταλλάξουν το εισιτήριο της παράστασης με μια απόδειξη για τα ειδικά αυτόματα ταμεία από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών που βρίσκεται στο 1ο υπόγειο πριν από την έξοδο του parking, του εμπορικού κέντρου athensheart. 

Όροι Χρήσης:
1)Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει μαζί του το εισιτήριο της παράστασης, ή αρνηθεί να το επιδείξει στον υπάλληλο του parking, δεν θα δικαιούται την εν λόγω παροχή και θα πρέπει πληρώσει κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου στάθμευσης στα ειδικά αυτόματα ταμεία.
2)Η δωρεάν στάθμευση ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα της παράστασης και η έξοδος των οχημάτων πρέπει να γίνεται όπως περιγράφεται ανωτέρω.
3)Ισχύουν οι Γενικοί και Ειδικοί Όροι Στάθμευσης Οχημάτων εντός του Χώρου Στάθμευσης Αυτοκινήτων «athensheart Park».

Bookmark and Share
designed by antidot
programmed by gravity

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550