Τελετή Απονομής Βραβείων 4ου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας & 1ου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Έργου της Ε.Σ.Ε και του ΙΜΚ

 

dsc 2755vraveia 32NIK 3056 1

Στο κατάμεστο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Βραβείων του 4ου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του 1ου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Έργου, που οργανώνουν από κοινού η Ε.Σ.Ε. με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με την ευγενική χορηγία της Εθνικής Τράπεζας, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίας Λυδίας Κονιόρδου.

Η  Υπουργός κήρυξε την έναρξη του διαγωνισμού απευθύνοντας χαιρετισμό προς το κοινό καθώς και τα λήξη απονέμοντας το 1ο Βραβείο Θεατρικού Έργου.

Την απονομή των Βραβείων Θεατρικών Έργων παρουσίασε η Υπεύθυνη Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού και Διεθνών Σχέσεων του ΙΜΚ κα Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου και των Βραβείων Σεναρίων ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κος Αλέξανδρος Κακαβάς.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

1ο ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ Κάρολος Ζωναράς
2ο STIFF HAND Γεώργιος Μαστρακούλης 
3ο ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Σερτζάν Μιλοσάβλιεβιτς 

ΕΠΑΙΝΟΙ

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Αθηνά Τσαγκαράκη 
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΥΚΛΟΙ Θάνος Κερμίτσης 
IN & OUT Γεώργιος Κουκουμάς 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

1ο ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ; Ελένη Μπολονάση
2ο Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΟΖΙ Ελένη Λαμπροπούλου 
3ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ηρώ Σκάρου 
και ΠΙΑΝΟ ΒΥΘΟΥ Κωνσταντίνος Αντάραχας 

ΕΠΑΙΝΟΙ

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ Νικολέτα Αντωνίου 
ΤΟ ΛΑΘΟΣ Βαγγέλης Παπαδιόχος 
MISS HOLLYWOOD Κώστας Ντούμας
SUBTRUTH Άντυ Παπαδημητρίου 
ΚΟΚΚΑΛΑΣ Λευτέρης Γιαννακουδάκης 
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Μαρία Παπαδοπούλου 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ

1ο ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Άννα Παπαγεωργίου 
2ο ΧΗΝΕΣ Στέλλα Ζαφειροπούλου 
3ο ΝΕΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ Μάνια Στάϊκου

ΕΠΑΙΝΟΙ

Α.Δ.Α.Μ. Γιάννης Διαμαντής 
Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ευστάθιος Παυλίδης 
Η ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Απόστολος Μακρίδης
Η ΣΦΑΙΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Αναστασία Τσάμη 
ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Αλέξανδρος Βαλκανάς 
ΜΠΛΕ ΛΩΤΟΣ Έλενα Κοσμά 
ΦΥΚΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ Παναγιώτα Φυλακτάκη 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ (30 σελίδων)

1ο ΕΝΑ Ειρήνη Λουκάτου 
2ο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Νίκος Σκουλάς 
3ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Γεωργία Βεληβασάκη 

ΕΠΑΙΝΟΙ

ΔΥΟ Κ ΚΑΙ ΕΝΑ Π Μαγδαληνή Κωνσταντινίδου 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ Γεωργία Γουρουντή 
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  Πέννυ Μηλιά
ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (MONTIGLIANI) Δώρα Τσόγια 
ΣΕΛΦΙ Ελένη Σπανοπούλου 
ΦΑΙΔΡΑ Η ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ Αυγή Παπαδοπούλου

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, η ανεξάρτητη βουλευτής της Β’ Αθηνών κυρία Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Σάμου κ. Απόστολος Κράτσας, η μορφωτική σύμβουλος της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρία Μαρία Παναγίδου, ο εκπρόσωπος της Εθνικής τραπέζης, υποστηρίκτριας των θεατρικών βραβείων, κ. Νικόλαος Μέλιος, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο διευθυντής του γραφείου ΥΠ.ΠΟ.Α. κ. Ευάγγελος Πολίτης, ο πρόεδρος της Πανελληνίου Ενώσεως Κριτικών Κινηματογράφου κ. Ανδρέας Τύρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος κ. Δημήτρης Καλαντίδης, η αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεατρικών Συγγραφέων της Κύπρου, κα Βασιλική Πελεγκάρη, ο πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης «Αθηνά» κ. Γεώργιος Μυλωνάς, το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Παραγωγών Κινηματογραφικών, Τηλεοπτικών και Βίντεο κ. Δημήτρης Γεωργιάδης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κυρία Άννα Χατζησοφιά, αντιπρόεδρος, κ. Θάνος Τσάμπρας, γενικός γραμματέας, κ. Κώστας Καπώνης, ταμίας και Κώστας Παπαπέτρος, μέλος, τα μέλη της Ελεγκτικής επιτροπής της Ε.Σ.Ε., κ. Σταύρος Αβδούλος, πρόεδρος, και κ. Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Φορτσάκη κ. Τάκης Παπαγιαννόπουλος, ο διευθυντής προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κωστής Δήμος, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. κα Κωστούλα Τωμαδάκη, κα Ανδρεάννα Σαπρίκη, η κα Κλεοπάτρα Σβανά, η κα Δώρα Μαδαρού, ο κ. Βασίλης Σπηλιόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο κ. Δημήτρης Κολιοδήμος μετά της συζύγου του Υβόνης Ρόμαν, ο κ. Ηλίας Φλωράκης, ο κ. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, ο κ. Λευτέρης Δανίκας, ο κ. Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, ο κ. Ελευθέριος Κατσαρός, ο κ. Αλέξης Γιαννούλης, ο κ. Μηνάς Βιντιάδης, η κα Ιωάννα Μπλάτσου, ο κ. Παναγιώτης Δούρος, ο κ. και η κα Ιωάννου Μαρινόπουλου, ο κ. Χάρης Ξυθάλης, ο κ. Στάθης Μιχαήλ, η κα Χρυσεικόνα Θεοδόση, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, η κα Όλγα Γρατσανίτη, η κα Άννα Σωτρίνη, ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος, ο κ. Κωνσταντίνος Μπούρας και η κα Χάρις Συμεωνίδου, η κυρία Κωνσταντίνα Καραμέρη, σύμβουλος επικοινωνίας, η κα Αναστασία Κουμίδου, ο κ. Ηρακλής Λογοθέτης, η κα Σοφία Παπαδοπούλου, η κα Αγγελίτα Τσούγκου, ο κ. Σίλας Σεραφείμ, η κα Γεωργία Μπίρμπα, οι αδελφοί Ιβανίδη εκ Φρανκφούρτης, η κα Κατερίνα Χριστογιαννοπούλου και πολλοί άλλοι.

ΧΟΡΗΓΟΣ

logoethniki