ΞΥΠΝΗΣΕ … ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!

 

IMK SantaEvent2

Στις 16 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, η Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Μάρα Ζαχαρέα υποδέχτηκε εκατοντάδες παιδιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η Μάρα Ζαχαρέα, μαζί με τα παιδιά, άνοιξαν το μαγικό κουτί δίπλα στο κρεβάτι που κοιμόταν ο Άγιος Βασίλης και διάβασαν γράμματα που του είχαν στείλει οι μικροί μας φίλοι από όλη την Ελλάδα, για να τον ξυπνήσουν.

Ο Άγιος Βασίλης επιτέλους ξύπνησε με το τελευταίο γράμμα που ήρθε από τα παιδιά του Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα» ανεβάζοντας το χριστουγεννιάτικο θερμόμετρο στα ύψη!

Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, παιδιά και γονείς, γιορτάσαμε με τα δώρα που μοίρασε ο Άγιος Βασίλης, με στολίδια, γλυκά, ζωγραφιές, κάρτες, χρώματα, πινέλα, κάλαντα, παραμύθια, αγγελάκια και αστερόσκονη, εργαστήρια, γέλια και μουσικές.

Στο κατάμεστο φουαγιέ του ΙΜΚ η γιορτή και το παιχνίδι συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα, παρέα με τους Γιατρούς του Κόσμου, τα  Εργαστήρια  του «Σχολείου της Τέχνης»  της πολιτιστικής εταιρείας Cherry Tree Productions & Creations και τον Χρήστο Σοκόλη με το Clap the Restaurant.

Χορηγός Εκδήλωσης

okay