Εθελοντής στο MCF!

Εθελοντής στο MCF!

Μοιραζόμαστε τις ιδέες και τις κάνουμε πραγματικότητα!


ethehehehehehaaaaaa

Το MCF συμπληρώνει 10 χρόνια ισχυρής παρουσίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες πολιτιστικά events και έχει δώσει βήμα σε πληθώρα νέων, ταλαντούχων δημιουργών.

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος της δράσης μας με αφετηρία το έργο και τις ιδέες του Μιχάλη Κακογιάννη,  το MCF σε προσκαλεί:

Να έρθεις σε επαφή με Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες

 Να γνωρίσεις την τέχνη από μέσα

Να αποκτήσεις εμπειρία, να δεις, να μάθεις

Να δεις την ιδέα σου να γίνεται πράξη

Μαζί, το κάνουμε να συμβεί!

 

Κατέβασε EΔΩ την Φόρμα εθελοντισμού*, και στείλε την συμπληρωμένη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210-3418550, 210-3418577

 

Μετά την ολοκλήρωση της Εθελοντικής προσφοράς, χορηγείται βεβαίωση και συστατική επιστολή

εφόσον ζητηθεί σχετικά με την περίοδο και τον τομέα απασχόλησης.

 

*Σημειώνεται ότι τα προσωπικά και άλλα δεδομένα που θα συμπληρωθούν στην αίτηση (Φόρμα εθελοντισμού) θα διατηρηθούν στο αρχείο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, δεν θα αξιοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέρα από την εθελοντική συμμετοχή στα προγράμματα του Ιδρύματος, και δεν πρόκειται τρίτοι να έχουν πρόσβαση σ’ αυτά, τηρουμένων των ισχυουσών διατάξεων και ιδίως του άρθρου 10 ν. 2472/1997.