Ο Μαραθώνιος Δρόμος έχει αρχή, μέση και τέλος. Ο δικός τους όχι. || ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2019

Ο Μαραθώνιος Δρόμος έχει αρχή, μέση και τέλος. Ο δικός τους όχι. || ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2019

labw

 Μετά τον Ημιμαραθώνιο, οι Γιατροί του Κόσμου δίνουν το παρόν και στο Μαραθώνιο Δρόμο που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου και καλούν τον κόσμο να τρέξει "Στο Δρόμο" και να ενώσει τη φωνή του για ισότιμη και ελεύθερη πρόσβαση στην Υγεία.
29 χρόνια τώρα, πιστοί στις αξίες του ανθρωπισμού και με βάση τις αρχές της οικουμενικότητας και του αδιαίρετου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κινητήρια αρχή της οργάνωσης είναι ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή την πολιτική πεποίθηση.   
Οι Γιατροί του Κόσμου καλούν το κοινό να διαδώσει το έργο και να ενισχύσει τη δράση μας, κάνοντας εγγραφή και συμμετέχοντας σε μία από τις τέσσερις διαδρομές του Μαραθωνίου.  
 
Ο Μαραθώνιος Δρόμος έχει αρχή μέση και τέλος. 
Ο δικός τους όχι. 
Τρέξε στο Μαραθώνιο δρόμο με τους Γιατρούς του Κόσμου και βοήθησέ μας να στηρίξουμε τα παιδιά και τις γυναίκες που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη για εμάς. Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους. Έλα στην ομάδα μας, τρέξε μαζί μας στο δρόμο, στήριξε το έργο μας!
 
Τα έσοδα από τα τις εγγραφές θα διατεθούν στον Ξενώνα για γυναίκες και παιδιά σε κίνδυνο, που διατηρούν οι Γιατροί του Κόσμου στο Κέντρο της Αθήνας.
 
 
Οι εγγραφές για τους φορείς λήγουν στο τέλους του μήνα οπότε και η φόρμα εγγραφής για τον Μαραθώνιο θα είναι ενεργή μέχρι και τις 21 Ιουνίου!
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ