Εγκαίνια έκθεσης: «Φιλοτελισμός και Συναίσθημα έγιναν Τέχνη».

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, στις 19.00 η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής «Φιλοτελισμός και Συναίσθημα έγιναν Τέχνη» του αυτοδίδακτου ζωγράφου Νίκου Αργύρη.


99999999

Στα εγκαίνια της έκθεσης, χαιρετισμό εκ μέρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης απηύθυνε η κ. Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου, Υπεύθυνη Καλλιτεχνικού Σχεδιασμού & Διεθνών Σχέσεων. Προλόγισαν ο ζωγράφος Νίκος Αργύρης ο οποίος μίλησε για τη καλλιτεχνική διαδικασία της ζωγραφικής του η οποία συνδυάζει θέματα εμπνευσμένα από σφραγισμένα συλλεκτικά γραμματόσημα πρώτης κυκλοφορίας (σκηνές της ελληνικής υπαίθρου, πολεμικά πλοία, ιστορικά γεγονότα) με τα προσωπικά του βιώματα, και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου «Culture4All - Πολιτισμός για Όλους», κ. Αγλαΐα Αρχοντίδου, Αρχαιολόγος.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του Πνεύματος, της Τέχνης και της Επιστήμης, φιλότεχνοι, φιλοτελιστές, συλλέκτες, μεταξύ των οποίων οι κ. Μιχάλης Σκούλλος, ο κ. Κωνσταντίνος Μαζαράκης-Αινιάν, Αλέξανδρος Χατχηδήμος , ο κ, Χαλαστάνης, η κυρία βασιλείου - Χαλαστάνη η κ. Αγγελική Γιαννικουρή, η κ. Ιωάννα Νιάνια, η κ. Σταυρούλα Μυστριώτη, ο κ. Παναγιώτης Μαλάμος, ο κ. Ευάγγελος Ρέντζος, ο κ. Σπύρος Γιανικιώτης, η κ. Μαρία Παπανικολάου κ.α.

 

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Παπαδάς.