Αφού διέρρευσε...μπορούμε να το πούμε κι εμείς!

Νούσιας, Λιβανού, Παπαφωτίου στο "Ιστορία χωρίς όνομα" σε σκηνοθεσία Γάκη

 Από 12 Γενάρη στην Αθήνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

720 653443 a736f534ee a1da68137a63c32b

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

BOMBΑ! ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.
 
Το κρυφό πάθος της Πηνελόπης Δέλτα για τον Ίωνα Δραγούμη έρχεται στο σανίδι σε μια ιδιαίτερα φιλόδοξη παραγωγή! Πάμε να στα πω όλα-σου έχω και αποκλειστική φώτο τι άλλο θες! ΠΑΜΕ; Τον θυελλώδη έρωτα του Ίωνα Δραγούμη και της Πηνελόπης Δέλτα θα φέρει στη σκηνή φέτος το χειμώνα ο πολυσχιδής Κώστας Γάκης, σε μια θεατρική διασκευή του βραβευμένου με τρία βραβεία κοινού βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου “Ιστορία χωρίς όνομα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Ψυχογιός”.
Τον εμβληματικό και για πολλούς αμφιλεγόμενο διπλωμάτη, λόγιο και πολιτικό Ίωνα Δραγούμη θα ενσαρκώσει επί σκηνής ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του ο Τάσος Νούσιας, ενώ η εξαιρετική Μπέτυ Λιβανού και η καίρια Μαρία Παπαφωτίου θα μοιραστούν δύο διαφορετικές εποχές της σπουδαίας συγγραφέως,Πηνελόπης Δέλτα: Ιών Δραγούμης και Πηνελόπη Δέλτα. Μια ψυχή χωρισμένη σε δύο σώματα. Ένας θαμμένος πόνος που δεν εκτονώθηκε ποτέ. Δύο λυγμοί που συνορεύουν. Ο έρωτας και η πατρίδα. Μια ιστορία ηδονής και οδύνης. Ο εμβληματικός διπλωμάτης και η σπουδαία συγγραφέας σε μια νοερή ζωή επιθυμίας, ονείρων, υψηλών ιδανικών, υψηλών δεσμεύσεων, υψηλών οραμάτων.
Η παράσταση, όπως αλίευσα θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη μου αγαπημένη-στο θέατρο Αριστοτέλειον!- και θα συνεχίσει την πορεία της από 12 Γενάρη στην Αθήνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Σούπερ ιδέα! Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα!
Πηγή: www.enikos.gr