Ευκαιρίες Εργασίας

Πληροφορίες για την κατάθεση Βιογραφικού Σημειώματος...

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην παρούσα περίοδο, δεν προτίθεται να προβεί σε κάποια νέα πρόσληψη ή συνεργασία. Παρόλα αυτά δέχεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα βιογραφικά σημειώματα όσων επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία με το Ίδρυμα. Τα βιογραφικά καταχωρούνται από την διεύθυνση διοικητικού σε βάση δεδομένων για διάρκεια ενός έτους και εκτιμώνται σε περίπτωση προσλήψεων προσωπικού ή/και σύναψη εξωτερικών συνεργασιών.

 Προσοχή! Σε περίπτωση προσλήψεων στο πλαίσιο υλοποίησης ευρωπαϊκών ή άλλων προγραμμάτων, οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και κοινοποιούνται στον Tύπο σύμφωνα με την προβλεπόμενη κατά περίπτωση διαδικασία.

E-mail

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.